Residenskonsert Varat

event-img3

EPOS Nätverk utlyste två residens under 2021 i samarbete med Lövlyckans Lövhydda/LP Flamenco och GIG-Groove i Gnesta/Skottvångs Gruva. 
 
Två blev tre på grund av stora antalet fina ansökningar, så under tre perioder sommaren 2021 bjuder vi in till konsert med solo eller duo akter på Skottvångs Grufva, mitt i vackraste Sörmland.
Residensartisterna har under fem dagar fokuserat helt på sitt skapande och avslutar sina residens med en konsert på Skottvångs Gruva som anpassas till rådande restriktioner vid konserttillfället!
Exakt tid och antalet biljetter till varje konsert släpps närmare konsertdatumet och den kan även komma att ske utomhus!

9-13 AUGUSTI 2021, konsert 13 augusti
Viktor Brobacke och Amanda Fritzén utgör duon "Varat", med dragspel, trombon, munspel, slagverk och gitarr ramar de in poesi, rörelse, musik och teater i ett surrealistiskt gränsland, i interaktion med publiken.
 
Duon har du kanske hört spela i Darya och Månskensorkestern, men vill du bilda dig en uppfattning om vad VARAT kan vara, rekommenderas en tur till Skottvång i augusti :)

Pia Pohjakallio
pia@epos.nu

Photos/Documents